Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE

Mailingen

Hoe vaak sturen jullie e-mails?

Je kunt van ons 3 soorten e-mails verwachten:

1. Nieuwsbrieven.
Deze worden slechts zeer sporadisch verzonden, alleen als er een belangrijke wijziging is in het gebruik van DomainOrder.nl of als er nieuwe tools beschikbaar komen. Deze e-mails zijn aan / uit te zetten onder 'Beheer account' en vervolgens 'E-mail instellingen'.

2. Start- en einde-veilingmails.
Deze mails brengen je op de hoogte van het starten en (bijna) eindigen van een veiling. Deze e-mails zijn aan / uit te zetten onder 'Beheer account' en vervolgens 'E-mail instellingen'.

3. Systeemberichten van biedingen.
Deze laatste meldingen zijn bedoeld om je ervan om de hoogte te brengen als er iets gewijzigd is aan je biedingssituatie of als ontvangstbevestiging van een bod. Deze e-mails zijn daarom niet uit te zetten. Als je veel biedingen uitbrengt kan het zijn dat je veel mails van ons ontvangt, we raden je in dat geval aan berichtregels (filters) te maken in je mailprogramma zodat onze e-mails in een aparte map terecht komen.

Ik krijg erg veel biedingsmails binnen, kan dat niet anders?

We raden je aan een filter aan te maken in je e-mailprogramma. De biedingsmails dienen als 'ontvangstbewijs' voor je biedingen en zijn daarom niet uit te zetten

Wanneer ontvang ik berichten mbt. de biedingen?

Wanneer je een bod doet op een domeinnaam zul je hiervan per e-mail een bevestiging ontvangen. Verder ontvang je van ons een e-mail wanneer de stand van de veiling verandert of wanneer je maximale Autobod is overboden en je dus niet meer de hoogste bieder bent.

Betekent dit dat ik de veiling niet meer hoef te bekijken?

Nee. Helaas gebeurt het soms dat e-mails niet, of met vertraging, aankomen. Dit kan komen door spamfilters van je e-mailprovider of storingen. Volg daarom het einde van de veiling altijd bij ons op de site!

Hoe word ik op de hoogte gehouden van de veilingen?

Elke maandag t/m maandag loopt er een veiling en dit is dus een vast gegeven. Daarnaast is het mogelijk een mail te ontvangen bij het starten van de veiling en bij het (bijna) eindigen van de veiling. Deze opties kunnen beheerd worden door in het menu te kiezen voor 'Beheer account' en vervolgens in het submenu te kiezen voor 'E-mail instellingen'.