.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE

Algemeen

Wat is de functie van DomainOrder.nl?

Wekelijks komen er vele duizenden domeinnamen, na een 40-dagen durende quarantaine periode, weer beschikbaar voor registratie. Er zijn veel partijen geinteresseerd in dergelijke namen. DomainOrder.nl heeft de mogelijkheid om dergelijke domeinnamen snel te registreren wanneer deze weer beschikbaar komen. Om die reden hebben wij al veel van onze klanten blij kunnen maken met succesvolle registraties.

Tijdens de quarantaineveiling (iedere maandag vanaf 9:00u tot dinsdag 14:00u) kun je op www.DomainOrder.nl de quarantaine domeinnamen inzien die de week daarna beschikbaar komen voor registratie. Via een veilingsysteem kun je bieden op deze domeinnamen en DomainOrder.nl zal na de veiling trachten om de domeinnaam te leveren aan de hoogste bieder uit de veiling. Wanneer de domeinnaam niet succesvol kan worden geleverd, gelukkig gebeurt dit niet al te vaak, betaal je uiteraard niets! Wij noemen dit "no catch, no pay!".

Naast deze quarantaineveilingen houden we sinds kort ook themaveilingen. In een themaveiling worden alleen domeinnamen uit 1 bepaalde branche geveild. De domeinnamen uit een themaveiling staan niet in quarantaine en hoeven derhalve ook niet door DomainOrder.nl na de veiling te worden bemachtigd. De domeinnamen uit de veiling worden aangeboden door een select aantal betrouwbare aanbieders. De winnaar van de veiling wordt na de veiling dan ook altijd de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Wat zijn quarantaine domeinnamen?

Wanneer een provider of hostingbedrijf een domeinnaam uit het systeem verwijderd wordt deze in quarantaine geplaatst. Gedurende een periode van 40 dagen (de quarantaine periode) kunnen er dan geen handelingen plaatsvinden aangaande deze domeinnaam. Na verloop van de 40 dagen wordt de domeinnaam vrijgegeven en kan deze opnieuw geregistreerd worden, op basis van 'first come, first serve'.

Op het moment dat een quarantaine domeinnaam wordt vrijgegeven proberen wij met onze snelle systemen deze domeinnaam voor de hoogste bieder te registreren. Alleen als wij de domeinnaam succesvol hebben kunnen registreren betaalt men het geboden bedrag: "No catch, no pay"!

Wat is een themaveiling?

Dit zijn incidentele veilingen met iedere keer een ander thema. Het thema bepaalt het aanbod van domeinnamen in de veiling. Het eerste thema was 'Gezondheid en Wellness'. De domeinnamen die in de veiling worden aangeboden zijn in het bezit van diverse aanbieders, het betreft hier geen domeinnamen die in quarantaine staan. Ben je de winnaar van de veiling, dan is het hierdoor zeker dat je de domeinnaam krijgt.

Ik ben m'n login-gegevens vergeten

Direct onder de login-velden zie je een link "Wachtwoord vergeten?". Klik hierop om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe kan ik de lijst inzien?

De lijst van een quarantaineveiling is alleen in te zien na registratie en alleen tijdens een actieve veiling. We bieden de lijsten met domeinnamen die vrij gaan komen alleen aan om te kunnen bieden op deze domeinnamen. Elk ander gebruik van de lijsten is niet toegestaan (zie onze Algemene voorwaarden).

De veilinglijst van een themaveiling is ongeveer een week van tevoren bekend en te bekijken op DomainOrder.nl.

Hoe groot is de kans dat DomainOrder.nl een quarantaine naam kan registreren?

Er zijn zeer veel factoren die bepalen of we de naam wel of niet kunnen registreren. Het is dus nooit met 100% te garanderen dat we een domeinnaam voor je kunnen registreren. We kunnen wel 100% inzet beloven!

Bieden jullie zelf ook mee in de veilingen?

Nee, wij bieden zelf niet mee in de veiling, ook niet wanneer het om topnamen gaat. Domeinnamen waarop na afloop van onze veiling niet is geboden registreren we soms voor eigen gebruik of losse verkoop.

Kan de vorige eigenaar de domeinnaam terugtrekken uit quarantaine?

De eigenaar van wiens domeinnaam in quarantaine staat, is ten alle tijden in staat om deze naam terug te halen binnen de gestelde 40 dagen. Wanneer hij dat doet zullen we de domeinnaam zo snel mogelijk uit de veiling verwijderen. Indien dit gebeurt nadat de veiling is gesloten, ontvang je van ons bericht dat registratie niet is gelukt. Uiteraard geldt ook hier voor: no catch, no pay.