.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE

Prijzen en betaling

Welke prijs rekent DomainOrder.nl voor een quarantaine naam in een quarantaineveiling?

We werken op basis van een veiling. Ben je de enige bieder voor een bepaalde domeinnaam, dan betaal je het minimum bod van 50 Euro exclusief BTW.

We berekenen geen andere kosten (zoals registratie-, administratie- of veilingkosten).

Wanneer betaal ik voor de domeinnaam?

Wanneer de domeinnaam welke je in de veiling hebt gewonnen ook daadwerkelijk door ons wordt geregistreerd zul je pas voor deze naam hoeven te betalen.

Waar vind ik de factuur?

Op het moment dat er een nieuwe factuur beschikbaar is ontvang je hierover bericht per e-mail. Na het inloggen op DomainOrder.nl kun je de facturen terugvinden onder 'Beheer account'. Facturen worden niet per post of per e-mail verstuurd.

Hoe kan ik betalen?

Op de factuurpagina vind je ook de link om de factuur met iDEAL te betalen. Kun je niet met iDEAL betalen, dan is een handmatige overboeking ook mogelijk. De gegevens hiervoor vind je op de factuur.

Let op: we raden je sterk aan om via iDEAL te betalen, omdat je op die manier direct na betaling de verhuistokens in kunt zien en over de domeinnamen kunt beschikken. Bij betaling via handmatige overboeking duurt dit al snel enkele dagen.

Wat gebeurt er na betaling?

Na ontvangst van de betaling (bij iDEAL is dit vrijwel direct) ontvang je van ons de SIDN verhuiscode (ook wel 'token' genoemd), hiermee kan de provider van je keuze de domeinnaam naar zich toe verhuizen.

Kan ik de factuur op een andere bedrijfsnaam laten zetten?

Nee dit is helaas niet mogelijk. We factureren alleen aan degene die het winnende bod heeft geplaatst.

Ik heb de veiling gewonnen, maar nog geen factuur ontvangen. Hoe komt dat?

Je ontvangt een eventuele factuur pas op het moment dat de namen waarop je geboden hebt vrij gekomen zijn. We kunnen immers dan pas zien of wij de domeinnaam hebben kunnen registreren. Dit kan tot 7 dagen na het eindigen van de veiling duren.

Wat is de betalingstermijn?

Deze is 8 werkdagen na ontvangst van de factuur.

Wat betekent de minimumprijs bij de themaveiling

De aanbieder van de domeinnaam bepaalt de minimumprijs: de minimale prijs waar de domeinnaam voor verkocht wordt. In de veiling wordt een indicatie van de minimumprijs getoond. Er is pas een winnaar van een domeinnaam indien aan het eind van de veiling de minimumprijs is gehaald.