.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE

Domeinnamen verhuizen

Kan ik de domeinnaam bij jullie laten staan of parkeren?

Nee, het is de bedoeling dat je de domeinnamen zo snel mogelijk na ontvangst van de tokens verhuist naar een registrar van je keuze. Op dit moment berekenen we geen kosten voor het tijdelijk onder beheer houden van de domeinnamen, we kunnen dit alleen blijven doen als iedereen z'n domeinnamen op tijd verhuist!

Bieden jullie ook hosting aan?

Op dit moment doen we dat nog niet. Voor hosting dien je contact op te nemen met een provider zoals Transip.nl, Mijndomein.nl etc.

Hoe verhuis ik een .be domeinnaam naar TransIP en wijzig ik direct de eigenaar?

Eerst inloggen op http://www.transip.nl en dan kom je automatisch in het controlepaneel. Mocht je niet in het controlepaneel komen klik dan rechtsbovenaan op "Controlepaneel".

Klik op de knop "Bestellen", je komt dan in het scherm waar je de domeinnaam/namen kan invoeren. Belangrijk is dat je hier het tabblad "Geavanceerd" selecteert. Vul de domeinnaam/namen in en klik op de knop "Check".

Selecteer onder het kopje "Resultaten" de domeinnaam/namen die je wilt verhuizen en onder "Kies uw dienst" selecteer je "Verhuizen". Klik dan op de knop "Verder".

Klik daarna onder het kopje "Whois-gegevens" op "Wijzigen" en selecteer daar de nieuwe eigenaar. Je kan daar ook de gegevens kopieren van een reeds bestaande domeinnaam. Eventueel kun je nog de Nameservers wijzigen. Klik op de knop "Verder" waar je de verhuizing kan afronden door te betalen.

De melding 'Naam gecatched. Transfercode verlopen. Zie FAQ' bij een .be domeinnaam

Na betaling van een .be domeinnaam wordt een transfercode gegenereerd. Deze code is 7 dagen geldig, daarna verschijnt de melding dat de code is verlopen. Wil je een nieuwe code aanvragen, volg dan de volgende stappen:

Binnen enkele minuten wordt de transfercode weergegeven onder 'Gesloten veilingen'. Ook deze code is weer slechts 7 dagen geldig!