Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE

Toelichting veilingkolommen

Domeinnaam

De domeinnamen van de huidige veiling welke komende week uit quarantaine zullen komen.

Mijn bod

Jouw huidige hoogste bod in Euro exclusief BTW. Dit is niet per se gelijk aan je Autobd (= maximale bod). Een andere benaming hiervoor is de stand van de veiling.

Mijn Autobod

Jouw hoogste (auto)bod in Euro exclusief BTW. Ons systeem bied op de gewenste domeinnaam tot maximaal het ingevoerde Autobod. In het Engels wordt dit ook wel proxy bid genoemd.

Ggl-Hit

Het aantal exacte hits (dit betekent dat er is gezocht met aanhalingstekens om de zoekterm heen) dat het keyword van deze domeinnaam geeft op Google.nl. Dit aantal hits varieert in de loop der tijd. Het getal dat getoond wordt is het aantal hits enkele dagen nadat de domeinnaam in quarantaine is gegaan en dus een week of 3 voorafgaand aan de veiling.

Ggl-Ads

Het aantal Google advertenties dat wordt getoond als er in Google op het keyword van de domeinnaam wordt gezocht. Dit aantal advertenties varieert in de loop der tijd. Het getal dat getoond wordt is het aantal advertenties enkele dagen nadat de domeinnaam in quarantaine is gegaan en dus een week of 3 voorafgaand aan de veiling.

Wiki

Heeft het keyword van deze domeinnaam een Wikipedia.org pagina? Deze data is over het algemeen zo'n 3 weken voor de veiling opgevraagd en kan dus op het moment van de veiling anders zijn.

Arch

Het aantal links dat deze domeinnaam heeft op Archive.org. Deze data is over het algemeen zo'n 3 weken voor de veiling opgevraagd en kan dus op het moment van de veiling anders zijn.

Dmoz

Heeft deze domeinnaam een DMOZ vermelding? Deze data is over het algemeen zo'n 3 weken voor de veiling opgevraagd en kan dus op het moment van de veiling anders zijn.

2/3 ch.

Betreft het hier een domeinnaam met slechts 2 of 3 karakters? Sorteren op deze kolom sorteert de veilinglijst op de lengte van de domeinnaam.

Score

Indicatieve, door DomainOrder ontwikkelde score gebaseerd op Google hits, Archive.org en nog vele andere factoren die wij van belang achten voor de waarde van een domeinnaam.

Eindtijd

Eindtijd van de veiling van deze domeinnaam. Zonder verlenging is dit dinsdag 14:00u. Is er voor deze domeinnaam een verlenging, dan zal de afwijkende eindtijd hier getoond worden.