.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE

Na de veiling

Wat gebeurt er na een quarantaineveiling?

In de 7 dagen na een quarantaineveiling komen de domeinnamen uit die veiling vrij voor registratie. Zodra een naam vrijkomt proberen wij deze te registreren. Direct nadat een domeinnaam is vrijgekomen sturen wij je een e-mail waarin staat of het ons is gelukt de domeinnaam te registreren.

Wat gebeurt er na een themaveiling?

Direct na het sluiten van de themaveiling zijn de winnaars bekend, zij ontvangen per e-mail hiervan bericht. In deze e-mail worden ook de vervolgstappen uitgelegd. Aangezien het bij een themaveiling niet om quarantainedomeinnamen gaat die nog vrij moeten komen, maar om domeinnamen die reeds in het bezit zijn van derden, kan de overdracht van een themaveiling domeinnaam snel geregeld zijn.

Hoe weet ik dat ik gewonnen heb?

Indien je na afloop van de veiling naar de "Gesloten veilingen" pagina gaat, zie je voor welke domeinnamen je de hoogste bieder was. Overigens is de tussenstand tijdens de veiling ook al in te zien.

Ik was de hoogste bieder, wanneer kan ik de domeinnaam verwachten?

In de veiling van een maandag/dinsdag veilen we de domeinnamen die de woensdag t/m de dinsdag erop vrijkomen. Je weet dus in elk geval binnen 7 dagen of het gelukt is de domeinnamen te registreren. Per domeinnaam krijg je bericht of het wel of niet gelukt is, direct nadat de domeinnaam is vrij gekomen.