.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
DomainOrder.nl is ideaal voor webshop eigenaren. Met iedere week duizenden domeinen vind je altijd iets van je gading!

Waarom Domainorder.nl

Keuze uit duizenden domeinen

Iedere week vind je bij ons een compleet nieuwe veilinglijst met duizenden domeinnamen die binnenkort weer beschikbaar komen voor registratie.

Wekelijkse veiling

Iedere week loopt onze veiling van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. In de 7 dagen erna komen de geveilde domeinnamen beschikbaar en weet je of je de nieuwe eigenaar bent.

Slimme zoekfunctionaliteiten

Statistieken, triggers, filters en rubrieken: met onze tools vind je altijd snel de voor jou interessante domeinnamen.

Snelle afhandeling

Dankzij onze online betalingsmogelijkheden kun je al binnen enkele minuten na een registratie met je domeinnaam aan de slag!

Bieden al vanaf 50 euro

Ben je de enige bieder voor een domeinnaam? Dan betaal je slechts 50 euro exclusief BTW. Veel van onze klanten gaan er wekelijks met meerdere koopjes vandoor!

No catch, no pay!

Lukt het ons niet om de domeinnaam te registreren zodra deze vrijkomt, dan betaal je ons ook helemaal niets. Geen veilingkosten, administratiekosten etc.

Voordelen voor webshop eigenaren

Vele partijen die een webshop exploiteren, geven aan dat ze voldoende hebben aan 1 domeinnaam. Immers, ze werken toch al met een domein? Waarom dan nog meer namen registreren / kopen?

Wanneer iemand een webshop bouwt, zijn er vele factoren van belang of deze zal slagen of niet. Een belangrijke factor is de domeinnaam die iemand gebruikt. Is deze herkenbaar? Is hij te onthouden? Zijn er typefouten mogelijk? Zo zijn er diverse mogelijkheden om een webshop te ondersteunen met additionele domeinnamen.

Denk bijvoorbeeld aan meervoud/enkelvoud domeinnamen. Zo hebben wij naast onze website DomainOrder.nl ook DomainOderS.nl geregistreerd. Er is altijd een kans dat iemand die variant intypt! Hoe suf zou het zijn dat een concurrent die naam registreert en hem doorverwijst naar zijn eigen website (waar hij een vergelijkbare dienst promoot)? Dit gebeurt nog steeds bij vele shops! Er kunnen dus diverse varianten worden bedacht die defensief geregistreerd worden ter bescherming van de webshop en domeinnaamkapers voor te zijn.

Uit onze ervaring is gebleken dat een flink percentage van de bezoekers via een typefout of domeinnaam variant binnenkomt op DomainOrder.nl. Indien u hier meer informatie over wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wanneer u bij DomainOrder.nl in de veiling domeinnamen tegenkomt die iets met uw webshop te maken heeft, kunt u deze ook registreren. Vervolgens kunt u deze doorsturen naar uw webshop, of nog beter, naar een specifieke pagina in uw webshop. Stel dat u kleding verkoopt in uw shop, en u kunt TRUI.nl kopen, is het mogelijk deze door te sturen naar uw afdeling truien. De direct type-ins (mensen die spontaan de domeinnaam TRUI.nl intikken) komen dan uit op een pagina in uw shop waar ze direct uw truien aanbod kunnen vinden.

Zo is het uiteraard ook mogelijk om oude webshops van concullega's door te sturen naar uw webshop. Wekelijks biedt DomainOrder.nl vele duizenden domeinnamen aan waarvan een groot aantal voorheen websites/webshops waren. Wanneer deze namen matchen met uw content, is het zeker aan te bevelen om deze domeinnamen te bestellen en de linken aan uw shop. Ook hier kunt u ons uiteraard voor benaderen om meer informatie over te ontvangen.

Steeds vaker zien we webshopeigenaren domeinnamen aanschaffen die hun webshop versterken. Niet alleen om deze voor de toekomst te kunnen veiligstellen maar ook om de concurrentie voor te blijven. Het is immers beter dat jij die domeinnaam hebt dan je concurrent!

Nu registreren & bieden