.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
DomainOrder.nl is ideaal voor webdevelopers. Met iedere week duizenden domeinen vind je altijd iets van je gading!

Waarom Domainorder.nl

Keuze uit duizenden domeinen

Iedere week vind je bij ons een compleet nieuwe veilinglijst met duizenden domeinnamen die binnenkort weer beschikbaar komen voor registratie.

Wekelijkse veiling

Iedere week loopt onze veiling van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. In de 7 dagen erna komen de geveilde domeinnamen beschikbaar en weet je of je de nieuwe eigenaar bent.

Slimme zoekfunctionaliteiten

Statistieken, triggers, filters en rubrieken: met onze tools vind je altijd snel de voor jou interessante domeinnamen.

Snelle afhandeling

Dankzij onze online betalingsmogelijkheden kun je al binnen enkele minuten na een registratie met je domeinnaam aan de slag!

Bieden al vanaf 50 euro

Ben je de enige bieder voor een domeinnaam? Dan betaal je slechts 50 euro exclusief BTW. Veel van onze klanten gaan er wekelijks met meerdere koopjes vandoor!

No catch, no pay!

Lukt het ons niet om de domeinnaam te registreren zodra deze vrijkomt, dan betaal je ons ook helemaal niets. Geen veilingkosten, administratiekosten etc.

Voordelen voor webdevelopers

Webdevelopers hebben oog voor het verdienen van geld met websites. Of dit nu eigen projecten zijn of gebaseerd op Affiliate marketing, het doet er niet toe! Een goede domeinnaam zal altijd een meerwaarde zijn voor een website omdat de bezoekers de naam makkelijk zullen onthouden. Daarnaast zal iemand die een website bezoekt een beter gevoel hebben als bijvoorbeeld de domeinnaam Zwembaden.nl wordt gebruikt dan bij 123ZwembadenKopen.nu

Steeds meer developers weten hun weg te vinden naar de diensten van Domainorder.nl omdat er wekelijks top domeinnamen worden aangeboden in de veiling. Wekelijks bieden we vele duizenden namen aan waaruit onze klanten kunnen kiezen. Wanneer u de hoogste bieder bent geworden in de veiling, zullen wij ons best doen deze naam te registreren wanneer deze uit quarantaine is vrijgekomen. Dat is ons 'ding' en maakt ons populair onder de internet professionals.

Naast het kiezen van een generieke domeinnaam, wordt er ook veelal gekozen voor domeinnamen die voorheen websites waren. Het voordeel zou kunnen zijn dat deze nog bij Google bekend zijn en dat er nog links heen staan. Het voordeel daarvan is dat de website sneller ge´ndexeerd zal worden met meer traffic tot gevolg.

De prijzen die geboden worden door onze klanten hebben ze zelf in de hand en zo kunnen zij zelf bepalen tot hoever ze willen gaan bij het bieden op een domeinnaam. Uiteraard bieden we onze diensten gratis aan, tot wij de domeinnaam hebben vastgelegd voor de klant die het meeste heeft geboden in de veiling. Wij noemen dit, "no catch, no pay".

Nu registreren & bieden