.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
DomainOrder.nl is ideaal voor reclamebureaus. Met iedere week duizenden domeinen heb je altijd wel een goede voor je campagnes!

Waarom Domainorder.nl

Keuze uit duizenden domeinen

Iedere week vind je bij ons een compleet nieuwe veilinglijst met duizenden domeinnamen die binnenkort weer beschikbaar komen voor registratie.

Wekelijkse veiling

Iedere week loopt onze veiling van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. In de 7 dagen erna komen de geveilde domeinnamen beschikbaar en weet je of je de nieuwe eigenaar bent.

Slimme zoekfunctionaliteiten

Statistieken, triggers, filters en rubrieken: met onze tools vind je altijd snel de voor jou interessante domeinnamen.

Snelle afhandeling

Dankzij onze online betalingsmogelijkheden kun je al binnen enkele minuten na een registratie met je domeinnaam aan de slag!

Bieden al vanaf 50 euro

Ben je de enige bieder voor een domeinnaam? Dan betaal je slechts 50 euro exclusief BTW. Veel van onze klanten gaan er wekelijks met meerdere koopjes vandoor!

No catch, no pay!

Lukt het ons niet om de domeinnaam te registreren zodra deze vrijkomt, dan betaal je ons ook helemaal niets. Geen veilingkosten, administratiekosten etc.

Voordelen voor reclamebureau's

Enkele van onze klanten zijn gerenommeerde reclamebureau's die zoeken naar ībrandī domeinnamen. Korte en omschrijvende domeinnamen die hun klanten interessant vinden voor het lanceren van nieuwe producten en diensten. Dit soort domeinnamen zijn bijna nooit meer vrij te registreren en moeten worden gekocht voor flinke bedragen of worden opgepikt bij partijen zoals DomainOrder.nl

DomainOrder.nl bied elke maandag en dinsdag in de veiling een overzicht van domeinnamen die door de oude eigenaren zijn opgezegd en dus binnenkort weer vrijkomen. Hier zitten prachtige domeinnamen tussen en worden daarom ook gretig besteld.

Mooie domeinen die bijvoorbeeld producten of diensten beschrijven zijn de meest bestelde namen in onze veiling. Het is daarom belangrijk om de veiling te volgen en in te zien welke namen binnenkort beschikbaar komen. Wellicht kan u uw klanten hiermee blij maken ter ondersteuning van hun online activiteiten?

Indien u meer vragen heeft over hoe u als reclamebureau geld kunt verdienen of extra service kunt verlenen aan uw klanten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nu registreren & bieden