.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
DomainOrder.nl is ideaal voor end users. Met iedere week duizenden domeinen vind je altijd iets van je gading!

Waarom Domainorder.nl

Keuze uit duizenden domeinen

Iedere week vind je bij ons een compleet nieuwe veilinglijst met duizenden domeinnamen die binnenkort weer beschikbaar komen voor registratie.

Wekelijkse veiling

Iedere week loopt onze veiling van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. In de 7 dagen erna komen de geveilde domeinnamen beschikbaar en weet je of je de nieuwe eigenaar bent.

Slimme zoekfunctionaliteiten

Statistieken, triggers, filters en rubrieken: met onze tools vind je altijd snel de voor jou interessante domeinnamen.

Snelle afhandeling

Dankzij onze online betalingsmogelijkheden kun je al binnen enkele minuten na een registratie met je domeinnaam aan de slag!

Bieden al vanaf 50 euro

Ben je de enige bieder voor een domeinnaam? Dan betaal je slechts 50 euro exclusief BTW. Veel van onze klanten gaan er wekelijks met meerdere koopjes vandoor!

No catch, no pay!

Lukt het ons niet om de domeinnaam te registreren zodra deze vrijkomt, dan betaal je ons ook helemaal niets. Geen veilingkosten, administratiekosten etc.

Voordelen voor end users

End-users zijn partijen die voor eigen gebruik een domeinnaam gaan developen.

Factoren waar end-users naar kijken zijn onder andere:

Het is belangrijk voor dit soort partijen dat een domeinnaam goed te gebruiken is als een merk. Denkt u aan Bol.com. Bol.com staat niet bekend als 'Bol', maar gebruikt altijd de .com extensie.

Wanneer de domeinnaam een specifieke branche vertegenwoordigd, denk aan Speelgoed.nl, is de merknaam niet te deponeren (te algemeen) maar is de domeinnaam wel degelijk brandable. Daarnaast zal de domeinnaam ook zeer goed te onthouden zijn. Dit is een absolute meerwaarde voor end-users die offline marketing zullen inzetten om hun domeinnaam / website bekend te maken. Er zullen weinig mensen zijn die Speelgoed.nl verkeerd spellen en kunnen zeker de naam onthouden wanneer men deze in een reclame-uiting is tegengekomen.

Bij een domeinnaam die een product of dienst vertegenwoordigd, zeker in het geval van een domeinnaam als Speelgoed.nl, mag men er vanuit gaan dat er bezoekers spontaan zullen komen om de website te bekijken. Deze spontane bezoekers zijn goud waard omdat je er geen geld voor hebt hoeven te betalen (op de domeinnaam na) om ze op de website te ontvangen. Indien de domeinnaam Speelgoed.nl zegge 250 unieke bezoekers per dag zou ontvangen aan direct type-ins, betekend dit dat er dus 250 potentiele klanten in je winkel komen kijken wat je te verkopen hebt! Je zou dus kunnen zeggen dat dit een bepaalde gegarandeerde en vooral stabiele omzet kan opleveren wanneer de website online komt.

Stabiele omzet zorgt voor een bepaalde waarde en de kans om de domeinnaam / website te verkopen zal daardoor alleen maar toenemen.

In gevallen dat een domeinnaam niet generiek is, er nog geen bezoekers (lees: klanten) op de website zullen komen (overigens gebeurt dit in de meeste gevallen!) zal de end-user aan marketing moeten gaan doen om traffic (bezoekers) op zijn website te genereren.

Tot slot zal iedereen het er mee eens zijn dat het altijd beter is om een goede en beschrijvende domeinnaam te gebruiken dan er bijvoorbeeld '123' voor of achter te zetten. Wanneer de website 'lekker smoelt' zal een domeinnaam als Speelgoed.nl het altijd beter doen dan een afgeleide naam als bijvoorbeeld 123SpeelgoedKopen.nl omdat consumenten in zullen zien dat de eerste domeinnaam autoriteit uitstraalt.

DomainOrder.nl heeft in elke veiling generieke domeinnamen die aan bovenstaande criteria voldoen. Het is alleen afhankelijk van de branche in welke mate er interesse zal zijn voor een domeinnaam. Een slager zal graag Vlees.nl willen hebben terwijl de bakker liever Brood.nl zou kopen. Kortom, in de grote lijsten van DomainOrder.nl staat voor iedereen interessante domeinnamen... je moet ze alleen zien te vinden!

Nu registreren & bieden