.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
DomainOrder.nl is ideaal voor domainers. Met iedere week duizenden domeinen vind je altijd iets van je gading!

Waarom Domainorder.nl

Keuze uit duizenden domeinen

Iedere week vind je bij ons een compleet nieuwe veilinglijst met duizenden domeinnamen die binnenkort weer beschikbaar komen voor registratie.

Wekelijkse veiling

Iedere week loopt onze veiling van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. In de 7 dagen erna komen de geveilde domeinnamen beschikbaar en weet je of je de nieuwe eigenaar bent.

Slimme zoekfunctionaliteiten

Statistieken, triggers, filters en rubrieken: met onze tools vind je altijd snel de voor jou interessante domeinnamen.

Snelle afhandeling

Dankzij onze online betalingsmogelijkheden kun je al binnen enkele minuten na een registratie met je domeinnaam aan de slag!

Bieden al vanaf 50 euro

Ben je de enige bieder voor een domeinnaam? Dan betaal je slechts 50 euro exclusief BTW. Veel van onze klanten gaan er wekelijks met meerdere koopjes vandoor!

No catch, no pay!

Lukt het ons niet om de domeinnaam te registreren zodra deze vrijkomt, dan betaal je ons ook helemaal niets. Geen veilingkosten, administratiekosten etc.

Voordelen voor domainers

Domainers zijn mensen die ge´nteresseerd zijn in domeinnamen. Dat kan op verschillende manieren. Aan de ene kant heb je mensen die zich puur focussen op generieke termen. Mooie (meestal zelfstandige naamwoorden) woorden die meestal al bij de bezoeker een indicatie zal geven wat hij kan verwachten op de website. Denk aan domeinnamen als AutoKopen.nl of HypotheekAdvies.nl.

Ook zijn er domeinnamen die generiek zijn maar waarbij dit een stuk lastiger is. Denk aan Auto.nl, want dit zou een informatieve website kunnen zijn over auto's in het algemeen, een site met aanbod van occasions of misschien een site waar je auto's kunt huren.

Domainers zijn mensen die goed kunnen inschatten of een domeinnaam wel of niet interessant is.

Nu registreren & bieden