.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
Per wekelijkse veiling bieden we de volgende domeinnaam extensies (ccTLD's) aan, aantallen gemiddeld:
~ 7.000 .nl ~ 1.500 .be ~ 8.000 .eu ~ 4.000 .fr ~ 5.000 .it
Nu registreren
Kalender

De volgende veilingen staan gepland.

Veiling 29 juli 2024

Quarantaineveiling
Start:maandag 29 juli 2024 09:00
Einde:dinsdag 30 juli 2024 14:00


Veiling 5 augustus 2024

Quarantaineveiling
Start:maandag 5 augustus 2024 09:00
Einde:dinsdag 6 augustus 2024 14:00


Over DomainOrder

Domeinnamen die door hun eigenaar opgezegd worden zijn niet direct weer beschikbaar voor registratie. Ze worden door SIDN eerst 40 dagen in quarantaine gezet. Deze namen worden daarom quarantaine domeinnamen genoemd. Op het moment dat de 40 dagen periode voorbij is kunnen deze domeinnamen weer aangevraagd worden voor registratie. Veel van deze opgezegde namen zijn interessant om te registreren, bijvoorbeeld omdat er nog bezoekers op komen, omdat er vanaf andere websites nog veel links naartoe staan, of omdat het gewoon een goede generieke term is.

Er zijn veel mensen geinteresseerd in deze domeinnamen en daarom heeft DomainOrder hier een veiling voor opgezet. Er zijn echter nog meer bedrijven die deze domeinnamen proberen te registreren, we kunnen daarom nooit garanderen dat de domeinnaam waarop bij ons is geboden ook werkelijk door ons geleverd kan worden. Daarom werken we "No catch, no pay!".

Voor wie is dit interessant

Goede .nl domeinnamen zijn inmiddels behoorlijk schaars. Quarantaine domeinnamen kunnen een interessante alternatieve bron van domeinnamen zijn voor media bedrijven (radio, televisie, reclame bureau's, etc), om domeinnamen te gebruiken voor promoties of voor klanten. Verder kun je, als je een nieuwe site wilt starten maar alle leuke domeinnamen zijn al bezet, ook in onze quarantaine lijst kijken of er een alternatief beschikbaar komt.