Pre-order vanaf 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
DomainOrder.nl is ideaal voor startende ondernemers. Met iedere week duizenden domeinen vind je altijd iets van je gading!

Waarom Domainorder.nl

Keuze uit duizenden domeinen

Iedere week vind je bij ons een compleet nieuwe veilinglijst met duizenden domeinnamen die binnenkort weer beschikbaar komen voor registratie.

Wekelijkse veiling

Iedere week loopt onze veiling van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. In de 7 dagen erna komen de geveilde domeinnamen beschikbaar en weet je of je de nieuwe eigenaar bent.

Slimme zoekfunctionaliteiten

Statistieken, triggers, filters en rubrieken: met onze tools vind je altijd snel de voor jou interessante domeinnamen.

Snelle afhandeling

Dankzij onze online betalingsmogelijkheden kun je al binnen enkele minuten na een registratie met je domeinnaam aan de slag!

Bieden al vanaf 50 euro

Ben je de enige bieder voor een domeinnaam? Dan betaal je slechts 50 euro exclusief BTW. Veel van onze klanten gaan er wekelijks met meerdere koopjes vandoor!

No catch, no pay!

Lukt het ons niet om de domeinnaam te registreren zodra deze vrijkomt, dan betaal je ons ook helemaal niets. Geen veilingkosten, administratiekosten etc.

Voordelen voor startende ondernemers

Startende ondernemers hebben steeds vaker het probleem om nog een domeinnaam te vinden die beschikbaar is. Er zijn al zoveel domeinnamen geregistreerd! Wanneer dit gebeurt zijn er diverse mogelijkheden om toch nog over een mooie domeinnaam te beschikken.

Zo kan iemand een variant bedenken (tweede keus) die wel beschikbaar is. Maar je kunt je dan ook afvragen WAAROM hij nog beschikbaar is. Is de naam dan wel zo goed? Natuurlijk kun je kijken of de naam die je voor ogen had nog niet gebruikt wordt. Wanneer dit zo is, zou je hem misschien van de eigenaar kunnen overnemen? Zeker, maar over het algemeen zijn hier flinke bedragen bij gemoeid. Iedereen denkt tegenwoordig dat er veel geld verdient kan worden met domeinnamen en de tijd dat je dus zo'n naam voor een habbekrats kunt kopen is voorbij!

Aan de andere kant is het mogelijk om bijvoorbeeld via DomainOrder.nl te kijken naar mooie generieke domeinnamen die binnenkort weer vrij komen. Deze namen zijn door de oude eigenaar opgezegd en komen in de nabije toekomst weer vrij om te registreren. DomainOrder.nl heeft zich gespecialiseerd om dit soort namen weer snel te registreren zodat deze aan klanten kunnen worden aangeboden.

Het is ook lastig om een naam te kiezen die vrij is en van scratch af aan de traffic (bezoekers die naar je website komen) op te bouwen. Het is dus zeer interessant om een domeinnaam te kiezen waar wellicht al de nodige bezoekers op af komen? Dit komt doordat het in het verleden een website is geweest en dat er nog allerlei links naar de website/domeinnaam staan. Daarnaast kan het zijn dat de domeinnaam nog in Google staat en dat er dus ook nog organische traffic op de domeinnaam komt. Dit is ideaal voor iemand die wil gaan beginnen omdat er 'basis' traffic is die mogelijk al omzet zal opleveren.

De vele duizenden namen die wekelijks vrij komen, variŽren van matige- tot topnamen! Je kunt al bieden vanaf 50 euro voor een naam die in de lijsten worden gepresenteerd. Wanneer de naam gewild is kan dit wel al snel oplopen tot flinke bedragen en zal vraag/aanbod in werking treden. Diegene die het meeste geboden heeft wordt de klant van DomainOrder.nl en zullen wij ons best voor gaan doen.

Nu registreren & bieden